Nabohjelp i regi av Norkirken Vennesla

Norkirken Vennesla bidrar med oppdrag i hus og hage. Her er verdien av et godt menneske møte i fokus, samtidig som de ønsker å bidra med oppdrag i hus og hage. I tillegg til en gangen i måneden, er de også ute på oppdrag en hel uke hvert vår. Nå er denne uken lagt til Hjerterom uka som også er i regi av Norkirken.

Aldersgruppe: For alle

Vi er utrolig takknemlig for denne frivilligheten! 

Rundt om i Norges land bruker Frivilligsentralene mye tid på  koordinering av enkelt oppdrag som feks Nabohjelp.

I Vennesla har vi altså mulighet til å sende behov som kommer inn videre til Norkirken, slik vi også har gjort om frivillige ønsker å bidra med Nabohjelp sammen med Norkirken.

Norkirken har eksistert omtrent siden oppstart av Frivilligsentralen, de frivillige her da Norkirken opplever det fint å bli sett av Frivilligsentralen samtidig som vi har vært til stor hjelp for å nå målgruppen deres - de som har et behov! Her er det ofte kontaktperson i kommunen eller pårørende som melder inn behov.

Videre har vi felles brosjyre, nettside, informasjonsfilm og telefontjeneste hvor vi synliggjør aktiviteten, og hjelper til med å ta imot oppdrag. 

Ønsker du å være i hyggelig fellesskap og være med ut å gjøre en forskjell i nabolaget? Da kan du registrere deg som frivillig her så tar Roy Steven Olsen kontakt med deg. 

Kontakt person for Nabohjelp, Norkirken Vennesla  er 

Roy Steven Olsen, rstevols@online.no

Telefon 90220440 (7)

2022 © Vennesla Frivilligsentral