Julegada

Fra «Julemarked i Vennesla sentrum - et sted for sansene» 2010 til åpning av Julegada 2018.

Julegada 

Offisiell åpning av Julegada! 13. desember kl. 16-18 Sted: Paviljongen, Nedre torv Konferansier: Jens Olai Justvik Ordføreren kommer! 

Styringsgruppa kommer! Julenissen kommer! Musikkinnslag ved Veterankorpset, Jens Olai Justvik, Reidar Skåland og KV. VGS. Vokalgruppe. 

Vennesla Kulturskole avslutter åpningen med luciakor bestående av 150 barn! 

Dette blir helt magisk! Hjertelig velkommen! 

Les mer om julegada her

«Julemarked i Vennesla sentrum - et sted for sansene»

Historien.

Les om oss i Juleavisen julegada har lagd 


Tilbakeblikk fra bygging og åpning av «Julemarked i Vennesla sentrum - et sted for sansene» i 2010: 

Bilder.Flere aktiviteter

Aktiv Programmet

AKTIV programmet er et gratis tilbud til alle innbyggerne i Vennesla kommune, på kryss av kultur, alder og livssituasjon. I programmed for 2018-2019 har vi over 50 Aktiviteter I samarbeid med frivillige, frivillige organisasjoner og Vennesla kommune.

AKTIV SENIORNETTVERK

Mål med prosjektet Aktive Seniornttverk er å motvirke ensomhet og passitivitet. Prosjektet er treårig og driftes på tilskudd fra Helsedirektoratet. https://helsedirektoratet.no/tilskudd/aktivitetstiltak-for-a-motvirke-ensomhet-og-passivitet-tidligere-aktivitet-for-seniorer-og-eldre I prosjektet skal vi ha med 35 deltagere, utvikle en metodikk, vi skal se om metoden har en overføringsverdi til andre kommuner, og vi skal etablere nettsiden www.aktivesammen.no Samarbeidspartene i prosjektet er Nasjonal kompetansetjeneste for barn og unge med funksjonsnedsettelser, Senter for omsorgsforskning og Vennesla kommune.

Arrangementer hos våre medlemsorganisasjonene og samarbeidspartnere

Vi bidrar med å støtte våre medlemsorganisasjoner og samarbeidspartnere i deres arrangement.

Barnas trafikk venn

Bli barnas trafikk venn! Møt barna ved veikrysset inn til Auravegen om morgenen mellom 8.00 og 8.30. Her har du mulighet til å slå av en lite prat, eller gi barna et hyggelig smil og et lite hei på veg til skolen, når de venter på grønn mann. Da vil du bidra til trygghet i trafikken og kanskje gjøre en stor forskjell for et barn ved begynnelsen av skole dagen.

En til en oppfølging

Et samarbeidsprosjekt med Menighetene i Vennesla, Ruts Hus, Røde Kors, Livsglede skolene, Kirkens SOS, Frimat Vennesla Frikirke og Vennesla Kommune.

2019 © Vennesla frivilligsentral