NRK på besøk i Vennesla

Se reportasjen fra Vennesla Frivilligsentral på NRK riks Nyheter, kl. 14.55


https://tv.nrk.no/se?v=NNFA41015120&t=3357s

Påske Egg

Vips: Kjøp & betal Mulighetenes hus 523044

De første 100 eggene er sponset av Sparebanken Sør, overskudd går til Frimat, Nistepakker i samarbeid med Norkirken og Røde kors, og Mat poser på Mulighetenes hus.

I påske uken blir det til sammen delt ut minst 270 påskemat poser, baller, drikkeflaske og sekker til barn - en gave fra Smååsan velforening, 

Sammen med ansatte i Vennesla kommune har de frivillige og sammen med organisasjonene delt ut 300 påskeegg. 

 Tusen takk for at DU bidro i påske egg aksjonen🐣🐣🐣🐣🐣

Flere nyheter

Månedens frivillig januar 2024

Vennesla Frivilligsentral ønsker å løfte frem det frivillige arbeid som drives i Vennesla. Månedens frivillige er alle de som bidrar med Julegavetreet i regi av Den Norske Kirke. Her gjør alle de frivillige en fantastisk jobb ved å stå vakt hver dag gjennom hele Julegata. Sent fredags kveld den 15 desember er det Odd-Inge Uleberg og Gretha Uleberg som har siste vakt ved Julegavetreet. Ekteparet er en av mange frivillige som passer på Julegavetreet, tar imot pakkene og lager god stemning. Mens vi står der og prater stopper mange opp og skryter av tiltaket, i tillegg blir pakker levert og det ser ut som alle ønskene blir innfridd i år. Givergleden har vært helt enorm sier ekteparet og legger til at det er de siste ønskene som henger på Julegavetreet. Blir ikke de tatt av noen i kveld, så vil Den Norske Kirke ta med seg et knippe med konfirmanter på shopping til neste uke slik at alle ønskene blir oppfylt.

2024 © Vennesla Frivilligsentral