Nominer frivillige til Frivillighetsprisen 2022! 🥇

Frivillighet Norge, Kulturdepartementet og Norsk Tipping skal dele ut den nasjonale Frivillighetsprisen og 50.000 kroner til noen som har utmerket seg med sin frivillige innsats. Husk å nominere en fra din organisasjon innen fristen 10. september!


 


Svært mange nordmenn bidrar med frivillig innsats. Noen gjør likevel en større innsats enn andre, og de ønsker Frivillighet Norge å løfte fram med den nasjonale Frivillighetsprisen. Og i år, i selve Frivillighetens år, håper vi dere vil bidra til at vi setter nominasjonsrekord. 


– Frivillighet Norge vil gi frivilligheten et ansikt når vi hvert år deler ut den nasjonale Frivillighetsprisen. I år markerer vi dessuten Frivillighetens år, og da er det ekstra stas å få løfte fram noen av frivillighetens flotte hverdagshelter som skaper aktiviteter og fellesskap over hele landet, uten å spørre om anerkjennesle eller belønning. Uten dem stopper Norge, sier Generalsekretær i Frivillighet Norge, Stian Slotterøy Johnsen. 


Frivillighetsprisen deles ut til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe som har gjort en bemerkelsesverdig innsats for samfunnet rundt seg, og velges blant nominasjoner fra befolkningen. Nominasjonsfristen er 10. september. Prisen deles ut den 5. desember og vinneren mottar 50.000 kr fra Norsk Tipping til et ideelt formål.


Les mer og nominer her:

https://mailchi.mp/frivillighetnorge/sett-pris-p-frivilligheten-940529?e=b00b207efb

2022 © Vennesla Frivilligsentral