Kunne du tenke deg å være natteravn 16.mai?

Det er stort behov for natteravn 16.mai

I Vennesla har vi  natteravnteam som går  hver fredag og  ved spesielle arrangementer. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger, både fra ungdommen, foreldrene og natteravnene selv. Det oppleves trygt for ungdommen når det er gode voksne til stede. Det er et bra opplegg rundt natteravnene, i samarbeid med Moonlight, og natteravnene har gitt tilbakemelding på at det er hyggelig å gå natteravn, og å være i blant og tilstede for ungdommen.

Vi har stort behov for natteravner 16.mai. Hvis du kunne tenkte deg å stille som natteravn, send en sms eller ring Mariann på tlf 99 46 31 46.

Om du kan stille opp hele kvelden eller noen timer-  vi tar imot all hjelp!  :)


Flere nyheter

Månedens frivillig januar 2024

Vennesla Frivilligsentral ønsker å løfte frem det frivillige arbeid som drives i Vennesla. Månedens frivillige er alle de som bidrar med Julegavetreet i regi av Den Norske Kirke. Her gjør alle de frivillige en fantastisk jobb ved å stå vakt hver dag gjennom hele Julegata. Sent fredags kveld den 15 desember er det Odd-Inge Uleberg og Gretha Uleberg som har siste vakt ved Julegavetreet. Ekteparet er en av mange frivillige som passer på Julegavetreet, tar imot pakkene og lager god stemning. Mens vi står der og prater stopper mange opp og skryter av tiltaket, i tillegg blir pakker levert og det ser ut som alle ønskene blir innfridd i år. Givergleden har vært helt enorm sier ekteparet og legger til at det er de siste ønskene som henger på Julegavetreet. Blir ikke de tatt av noen i kveld, så vil Den Norske Kirke ta med seg et knippe med konfirmanter på shopping til neste uke slik at alle ønskene blir oppfylt.

Månedens frivillige november 2023

Vennesla Frivilligsentral ønsker å løfte frem det frivillige arbeid som drives i Vennesla. Denne måneden har vi satt oss ned med ekteparet Bårdsen for å høre mer om deres tanker om frivillig arbeid. Tove og Jens Bårdsen åpner dørene på julaften på låven hjemme på Eikeland. Dette er et selskapslokale de leier ut, men lokalet skal nå for 18.året på rad benyttes til julefeiring. Her inviterer de personer som har eller har hatt rusavhengighet til å feire jul i sammen. Tilbudet er gratis og inkluderer skyss for de som trenger det. Til nå er det 17 påmeldte for i år. Bårdsen takker de bedrifter, butikker, foreninger og enkeltpersoner som bistår med sponsing for å skape en fin julefeiring. Bårdsen sine tre voksne barn har i alle år bistått på julaften, men nå har også frivillige blitt med.

2024 © Vennesla Frivilligsentral