Internasjonale eldredagen

I morgen er den internasjonale Eldredagen 💜 SĂ„ gĂžy at Many Colors, Fabriken, Smia, Hjerterom, Mulighetenes Hus og Moseid Bakeri Ăžnsker de eldre velkommen til et spesialtilbud i menyen denne dagen! Spre budskapet og gi gjerne et ekstra smil eller klapp pĂ„ skulderen til de eldre du mĂžter pĂ„ din vei i morgen 🙂

VI STØTTER DEN INTERNASJONALE ELDREDAGEN FREDAG 01. OKTOBER




Kom inn sÄ feirer vi dagen sammen!!






Et bilde som inneholder tekst, kopp, kaffe, bord

Automatisk generert beskrivelse








Flere nyheter

MĂ„nedens frivillig januar 2024

Vennesla Frivilligsentral Þnsker Ä lÞfte frem det frivillige arbeid som drives i Vennesla. MÄnedens frivillige er alle de som bidrar med Julegavetreet i regi av Den Norske Kirke. Her gjÞr alle de frivillige en fantastisk jobb ved Ä stÄ vakt hver dag gjennom hele Julegata. Sent fredags kveld den 15 desember er det Odd-Inge Uleberg og Gretha Uleberg som har siste vakt ved Julegavetreet. Ekteparet er en av mange frivillige som passer pÄ Julegavetreet, tar imot pakkene og lager god stemning. Mens vi stÄr der og prater stopper mange opp og skryter av tiltaket, i tillegg blir pakker levert og det ser ut som alle Þnskene blir innfridd i Är. Givergleden har vÊrt helt enorm sier ekteparet og legger til at det er de siste Þnskene som henger pÄ Julegavetreet. Blir ikke de tatt av noen i kveld, sÄ vil Den Norske Kirke ta med seg et knippe med konfirmanter pÄ shopping til neste uke slik at alle Þnskene blir oppfylt.

MĂ„nedens frivillige november 2023

Vennesla Frivilligsentral Þnsker Ä lÞfte frem det frivillige arbeid som drives i Vennesla. Denne mÄneden har vi satt oss ned med ekteparet BÄrdsen for Ä hÞre mer om deres tanker om frivillig arbeid. Tove og Jens BÄrdsen Äpner dÞrene pÄ julaften pÄ lÄven hjemme pÄ Eikeland. Dette er et selskapslokale de leier ut, men lokalet skal nÄ for 18.Äret pÄ rad benyttes til julefeiring. Her inviterer de personer som har eller har hatt rusavhengighet til Ä feire jul i sammen. Tilbudet er gratis og inkluderer skyss for de som trenger det. Til nÄ er det 17 pÄmeldte for i Är. BÄrdsen takker de bedrifter, butikker, foreninger og enkeltpersoner som bistÄr med sponsing for Ä skape en fin julefeiring. BÄrdsen sine tre voksne barn har i alle Är bistÄtt pÄ julaften, men nÄ har ogsÄ frivillige blitt med.

2024 © Vennesla Frivilligsentral