Hunsfos dagen

En fantastisk dag sammen med de frivillige på Ressursen, Vennesla Frivilligsentral i salgsboden på Hunsfos dagen. Les om vårt nye produkt, alkoholfritt sidermost utviklet sammen med Hunsfos bryggeri.

Ikke bare hyggelig folk, men kreative og arbeidsomme😊

I dag kunne fremmøtte på Hunsfos besøke standen til Ressursen, hvor de frivillige sammen med ansatte og Hunsfos Bryggeri har utviklet nytt produkt.

Hunsfos bryggeri har vært samarbeidsparter fra første dag på Ressursen. Da Ressursen Treverkstedet startet produksjon av kasser til salg av bryggeriet sine produkter. I dag har de lagt til rette for at Ressursen kan produsere egne sidermost av hylleblomst, pære, epler og bringebær.

Etiketter sponset av Reklame huset, designet på Ressursen


En flaske most smaker utrolig friskt, uten å være for søt. Ikke er det bare smaken som gjør godt.  Ta en titt på etiketten så er jeg sikker på du får en hyggelig opplevelseen, ide om den perfekte gave til en venn, en kunde, eller rett å slett fikk du kanskje lyst å få produktet på plass i din butikk eller Resturant.

Ressursen -  senter for samskaping og aktivitet. Ved kjøp av produktene våre er du med å bidrar til at flere får delta med sine ressurser i samfunnet. 

Har du ideer til hvordan vi kan videreutvikle produkter sammen med din bedrift. Ta kontakt med oss på Ressursen, Vennesla Frivilligsentral. 

Telefon 90220440

Mail: post@frivenn.no2020 © Vennesla Frivilligsentral