Har du lyst til å være med å drive det lokale laget med miljøagenter?

Miljøagentene trenger en ny voksenkontakt til lokallaget i Vennesla Et lokallag er en gruppe med miljøagenter som møtes og gjør aktiviteter sammen. I lokallag bestemmer dere selv hva dere vil gjøre og kan søke om penger for å finne på spennende ting sammen.

Miljøagentene er barnas miljøvernorganisasjon. Vi vil skape et varig og løsningsorientert engasjement for natur og miljøvern hos flest mulig barn på barns premisser. Vi arbeider for å gi barn troen på seg selv, framtiden og at det nytter å gjøre noe.

Miljøagentene er en organisasjon for barn. Vi verken støtter eller er støttet av noe spesielt politisk parti, men vi prøver heller å få alle de politiske partiene til å bli enda flinkere til å ta vare på jorda. Vi favoriserer heller ingen livssyn eller religion, men synes alle skal bli flinkere til å respektere hverandres tro og livssyn.

Miljøagentene ønsker en jord hvor menneskene vet hva naturen tåler og handler og lever etter det. Vi jobber for et renere miljø og en tryggere framtid. Vi oppfordrer alle miljøagenter til å oppdage vår fantastiske natur, og å utforske sammenhengen mellom menneskene og naturen.


Kunne du tenke deg å være en voksenkontakt i lokallaget Vennesla, ta kontakt med Mariann , tlf 99 46 31 46, eller mail: mariann@vennesla.frivilligsentral.no

Det er fullt mulig å være flere voksenkontakter, så ta gjerne med en venn, nabo eller familie og bli med på mye gøy sammen med miljøagentene i bygda :)

Les mer om miljøagenter her: www.miljoagentene.no2022 © Vennesla Frivilligsentral