Har du lyst til å gå natteravn til fredag 25.nov?

FINALE I VÅISEN

Nå til fredag er det finale i Våisen på Moonlight og det forventes mye folk på dette arrangementet.

Det forventes da også mange ungdommer både inne i lokalene på Moonlight, i område utenfor og nede i sentrum.

VI håper derfor at det er noen flere som kunne ha lyst til å være med som natteravn denne kvelden?

Natteravnene møter på Moonlight kl 19.45 og går til 23.30. Har du ikke mulighet til å gå hele vakten, så er det fullt mulig å bare gå noe av vakten. Alt hjelper :)

Det er en hyggelig opplevelse å gå natteravn, både sosialt i sammen med andre natteravner og ikke minst å få lov å være ute sammen med ungdommen som en trygg voksen.

Ta gjerne med en venn/venninne eller flere hvis dere ønsker gå i sammen.

Send en sms eller ring til Mariann, Vennesla Frivilligsentral på  99 46 31 46  om du ønsker å melde deg som natteravn :)Flere nyheter

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

AktivitetsVenn for barn, ungdom og familie

Vi tilbyr nå bistand til barn og ungdom i samarbeid med Vennesla kommune, ut fra behovene de ser hos barn, ungdom og familier. Støtte til aktivitet, avlastning, «lufting»av barn og unge i nærmiljøet. Det er nå viktig at vi klarer og gi barn og unge et godt fritids tilbud ut fra gitte retningslinjer og behov.

Ønsker du gratis sjakkbenk?

Takket være støtte fra Gjensidigestiftelsen, SR-Bank Stiftelsen og Sparebankstiftelsen 1 Østfold Akershus har Sjakk & Samfunn i 2022 hatt gleden av å dele av å ut mer enn 100 sjakkbenker til bibliotek, fritidsklubber, seniorsentre, idrettslag og andre samarbeidspartnere.

Nominer frivillige til Frivillighetsprisen 2022! 🥇

Frivillighet Norge, Kulturdepartementet og Norsk Tipping skal dele ut den nasjonale Frivillighetsprisen og 50.000 kroner til noen som har utmerket seg med sin frivillige innsats. Husk å nominere en fra din organisasjon innen fristen 10. september!

Har du lyst til å være med å drive det lokale laget med miljøagenter?

Miljøagentene trenger en ny voksenkontakt til lokallaget i Vennesla Et lokallag er en gruppe med miljøagenter som møtes og gjør aktiviteter sammen. I lokallag bestemmer dere selv hva dere vil gjøre og kan søke om penger for å finne på spennende ting sammen.

2022 © Vennesla Frivilligsentral