Har du en eller to kvelder i sommerferien til å være trivselsvakt/natteravn?

Sommerferien kan være «en risikoperiode» for ungdommene da det er lite rammer og faste aktiviteter. De alvorlige hendelsene som vi har hatt med ungdommene i bygda den siste tiden, gjør også at det er behov for flere synlige voksne.


Trygge, varme og synlige voksne i gatene kan være med på å forebygge uheldig atferd. Vi har allerede mange voksne som stiller opp, men har behov for flere. Vi håper at du kan tenke deg å bruke en eller to kvelder i sommerferien til å gå i Vennesla sentrum. Du vil utgjøre forskjell ved å være en trygg og varm voksenperson for ungdommene.


Du bidrar til å gjøre Vennesla sentrum til en trygg og god plass å være for alle. Det stilles ingen spesielle krav, bortsett fra at du skal være trygg og varm voksen. 

En kan kombinere dette med å være sosial og gå sammen med venner, eller bli kjent med noen nye. Det kan også fungere som en god «treningsøkt» da en får gå mye i de timene en er trivselsvakt. 


Dersom du kan tenke deg å bruke et par kvelder for dette viktige arbeidet i sommer, ta kontakt med Moonlight på vakttelefon 477 13 452.

2022 © Vennesla Frivilligsentral