«Et inkluderende Vennesla»

Et fantastisk møte med masse flott ungdom da vi i dag besøkte Vennesla Turnforening sammen med forumet «Et inkluderende Vennesla» Tett på 100 barn, ungdom og foresatte var innom Turnforeningens nye lokaler de timene vi var på besøk i dag. Et fantastisk arbeid som blir gjort. Et lite glimt fra de eldste. Vi heier på Chear leading gjengen som denne helgen skal delta i NM👏

«Et inkluderende Vennesla» 

Vindbjart fotball klubb 100% lavterskel var tilstede, Muslimsk forening Vennesla, Brettspill klubben, Vennesla Menighetsråd, Innputt, Filladelfia, Face to face, Turn foreningen, Vindbjart IL med Orientering og Friidrett sammen med SLT koordinator/ koordinator for forebyggende arbeid i Vennesls kommune og oss fra Vennesla Frivilligsentral.

Forumet er for alle som driver med frivillig arbeid for barn og ungdom i Vennesla. Ønsker din organisasjon og delta i forumet kan du ta kontakt med oss på Mail, eller ta kontakt om du har spørsmål, 90220440.

Målet med forumet er å bli bedre kjent, og felles mål om inkludering i de frivillige organisasjonene.

Alle barn har rett på å delta i en selvsagt fritids aktivitet, det ønsker vi å stå sammen om å få til.

Sammen har vi laget mandat for kontaktpersonene i organisasjonene, og kontakt personene i oppvekst Vennrsla kommune. 

Frivilligsentralen sitt mandat er å legge tilrette for samarbeid, øke kompetansen ut fra de frivillige organisasjonenes behov, samt legge tilrette for at de kan jobbe for inkludering i eget arbeid og aktivitet.

Tema i dag har vært markedsføring, rekruttering, felles kalender i Frida, mandat, Alle med, fattigdoms midler, arbeid med integrering av flyktning. 

Indira informasjon om Vennesla kommune sin handlingsplan ved overgrep og vold i nære relasjoner. 

Ønsker din organisasjon kunnskap og bistand i dette arbeidet kan dere kontakte med Indira, Slt koordinator/ koordinator for forebyggende arbeid i Vennesla Kommune, tlf +47 454 69 964

Vi ser frem til videre arbeid i forumet.

Neste møte er sammen med organisasjonene som har «En til en oppfølging» siste torsdag i august kl 19:30. Kirke torget i Vennesla Frikirke.

Velkommen😊

2020 © Vennesla Frivilligsentral