Skravlekopp ambassadør

Frivilligsentralene i Midt Agder ønsker og jobbe for å få Skravlekoppen ut i kommunene i Agder! Skravlekopp ambassadør i Vennesla kommune?

Aldersgruppe: For alle

Driver du en kafe? Er du ansvarlig for en møte plass? Ønsker du at deres kantine skal ha fokus på inkludering? Har din bedrift lyst og bidra med midler for å forebygge ensomhet - kan Skravlekoppen da være noe for dere? Har du lyst å gi av din tid ved å ta med deg Skravlekoppen på fotballbanen, lekeparken eller på offentlig arrangementer? 

Dette blir fantastisk morro og gjøre sammen med innbyggerne i Vennesla!?

Meld din interesse : 

https://vennesla.frivilligsentral.no/dokument?bli-frivillig&Id=75848

 Da vil du bli invitert når vi  sammen med Venke og Ingrid skal lage en plan for Vennesla kommune.

For mer info, kontakt Hilde Ø. Norhagen, Hægeland og Øvrebø Frivilligsentral- 412 82 946 eller Jorunn Sagen Olsen, Vennesla Frivilligsentral 90877133

Flere aktiviteter

Aktiv Programmet

AKTIV programmet er et gratis tilbud til alle innbyggerne i Vennesla kommune, på kryss av kultur, alder og livssituasjon. I programmed for 2018-2019 har vi over 50 Aktiviteter I samarbeid med frivillige, frivillige organisasjoner og Vennesla kommune.

AKTIV SENIORNETTVERK

Mål med prosjektet Aktive Seniornttverk er å motvirke ensomhet og passitivitet. Prosjektet er treårig og driftes på tilskudd fra Helsedirektoratet. https://helsedirektoratet.no/tilskudd/aktivitetstiltak-for-a-motvirke-ensomhet-og-passivitet-tidligere-aktivitet-for-seniorer-og-eldre I prosjektet skal vi ha med 35 deltagere, utvikle en metodikk, vi skal se om metoden har en overføringsverdi til andre kommuner, og vi skal etablere nettsiden www.aktivesammen.no Samarbeidspartene i prosjektet er Nasjonal kompetansetjeneste for barn og unge med funksjonsnedsettelser, Senter for omsorgsforskning og Vennesla kommune.

Arrangementer hos våre medlemsorganisasjonene og samarbeidspartnere

Vi bidrar med å støtte våre medlemsorganisasjoner og samarbeidspartnere i deres arrangement.

Barnas trafikk venn

Bli barnas trafikk venn! Møt barna ved veikrysset inn til Auravegen om morgenen mellom 8.00 og 8.30. Her har du mulighet til å slå av en lite prat, eller gi barna et hyggelig smil og et lite hei på veg til skolen, når de venter på grønn mann. Da vil du bidra til trygghet i trafikken og kanskje gjøre en stor forskjell for et barn ved begynnelsen av skole dagen.

En til en oppfølging

Et samarbeidsprosjekt med Menighetene i Vennesla, Ruts Hus, Røde Kors, Livsglede skolene, Kirkens SOS, Frimat Vennesla Frikirke og Vennesla Kommune.

2019 © Vennesla Frivilligsentral