Påske hilsen fra Sparebanken sør og folket

Vi ønsker å gjøre stas på dem som har gjort en ekstra innsats gjennom denne tiden! Hverdagen har vært annerledes for de fleste, men for noen barn og ungdom har denne tiden vært ekstra krevende. Samtidig så vet vi at høytider er krevende for mange familier.

Påske egg aksjonen er et Samskaping prosjekt i Vennesla Kommune.

Den fine Påskeharen, Charlotte Skjeggedal, er frivillig barn og ungdomsarbeid ved Mulighetenes hus som hjelper til med utlevering sammen med frivillige fra andre organisasjoner og ansatte i Vennesla kommune.


Ressurs gruppen for frivillige i Korona krisen har tatt initiativ til Påskeegg aksjonen.

Mulighetenes hus, Frimat, Røde Kors, Norkirken, Hægeland og Øvrebø Frivilligsentral, Vennesla Menighet bidrar sammen med Vennesla Frivilligsentral med koordinering og oppfølging for de av Venndølene som trenger bistand. Over 34 organisasjoner står i ryggen og hjelper til med Rekruttering.

Nå er det påskeegg aksjon🐣

Sparebanken sør har gått inn å kjøpt de første 120 eggene. Nå utfordrer vi Venndøler på å være med å bidra!

Ansatte i Vennesla kommunen, frivillige organisasjoner og familier har sammen kommet frem til over 300 barn  som de mener trenger en oppmuntring, belønning eller en påske hilsen.

Vil du være med å bidra?

Vipps: Kjøp & betal Mulighetenes hus 523044

Påskeegg - kr 50

Eventuelt overskudd går til utlevering av mat i samarbeid med Frimat, Røde Kors, Norkirken og Mulighetenes hus i Påsken. 

Påske eggene vil bli kjørt ut i påsken, eller hentes ved Mulighetenes hus og Vennesla Frivilligsentral, avd Ressursen etter avtale.

Flere nyheter

Månedens frivillig januar 2024

Vennesla Frivilligsentral ønsker å løfte frem det frivillige arbeid som drives i Vennesla. Månedens frivillige er alle de som bidrar med Julegavetreet i regi av Den Norske Kirke. Her gjør alle de frivillige en fantastisk jobb ved å stå vakt hver dag gjennom hele Julegata. Sent fredags kveld den 15 desember er det Odd-Inge Uleberg og Gretha Uleberg som har siste vakt ved Julegavetreet. Ekteparet er en av mange frivillige som passer på Julegavetreet, tar imot pakkene og lager god stemning. Mens vi står der og prater stopper mange opp og skryter av tiltaket, i tillegg blir pakker levert og det ser ut som alle ønskene blir innfridd i år. Givergleden har vært helt enorm sier ekteparet og legger til at det er de siste ønskene som henger på Julegavetreet. Blir ikke de tatt av noen i kveld, så vil Den Norske Kirke ta med seg et knippe med konfirmanter på shopping til neste uke slik at alle ønskene blir oppfylt.

2024 © Vennesla Frivilligsentral